Novafloor Oy

Novafloor on Vaasalainen perheyritys joka työllistää 15 henkilöä. Palvelemme sinua Vaasasta käsin, jossa sijaitsee keskusvarastomme, lattioiden pintakäsittely sekä 400 m2 lattianäyttelymme.

Luottoluokitukset

Me olemme Novafloor

Vuonna 2007 yrityksemme aloitti yhden henkilön työllistämänä verkkokauppana. Vuosien varrella olemme kasvaneet Suomen suurimmaksi lattianpäällysteisiin keskittyväksi verkkokaupaksi. Tänään Novafloor työllistää jo yhteensä 15 henkilöä myynnissä, varastossa ja tuotannossa.

Me olemme kaikkien tuotteidemme virallinen maahantuoja Suomessa, ja lisäksi valmistamme myös osittain itse parketteja ja Trinity™ -lankkulattioita Vaasassa. Maahantuonti ja suora myynti kuluttajille takaa lyhyen toimittajaketjun joka näkyy suoraan rautakauppa- ja lattialiikkeitä merkittävästi edullisemmassa hinnoittelussamme.

Vahva osaaminen ja ammattitaito ovat asiakaspalvelumme valttina. Autamme mielellämme sekä kuluttaja -että ammattiasiakkaitamme kaikissa tuotteitamme ja niiden asennusta koskevissa teknisissä kysymyksissä.

Novafloor on turvallinen ja luotettava kauppakumppani. Jo vuodesta 2009 olemme olleet AAA -luottoluokiteltuja ja vuodesta 2010 eteenpäin olemme pitäneen Suomen Vahvimmat -luokituksen joka vuosi. Novafloorilla on myös voimassa Kauppalehden Menestyjäyritys -luokitus, yhtäjaksoisesti vuodesta 2011.

Toimintamme kantavana ajatuksena on aina ollut ja tulee aina olemaan päätös että tarjoamme asiakkaillemme ainoastaan sen laatuisia tuotteita mitä itsekin käyttäisimme oman kodin lattiana.

Ystävällisin terveisin
Markus Myllymäki
toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@novafloor.fi

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.