Tutustu Trinityyn näyttelytiloissamme

Tervetuloa tutustumaan Vaasan myymäläämme ja Vantaan miehittämättömään näyttelytilaan. Näyttelyissämme näet tuotteemme isoilla pinnoilla.

Vaasan näyttelytila

Vuonna 2010 avasimme Vaasaan toimitilojemme yhteyteen Suomen suurimman lattioiden näyttelytilan. Myyntinäyttelyssämme Trinity™ parketit ja lankkulattiat ovat nähtävillä isoilla pinnoilla, jolloin lattiat pääsevät oikeuksiinsa. Näyttelyssä on myös lukuisia Trinity™ sävyvaihtoehtoja. Sisustusvinkkejä näyttelystämme voi hakea mm. seinäksi asennetusta Trinity™ lankusta, jossa spottivaloilla korostettu Trinity™ käsinveistetty pinta luo upean tunnelman.

Myyntinäyttelystämme on luonnollisesti mahdollista saada ilmaiset näytteet mukaan kotiin, Trinity™ lankusta ja parketista sekä sadoista parketti- ja laminaattivaihtoehdoistamme. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään sekä lattian valinnassa että kaikissa tuotteisiimme sekä niiden asennukseen liittyvissä kysymyksissä. Vaasan näyttelytilassa sinua palvelevat Julia, Ulf ja Markus.


Käyntiosoite:
Teollisuuskatu 4
65170 Vaasa

Aukioloajat:
ma-pe
la


10-17
10-13

Vantaan näyttelytila

Tervetuloa tutustumaan Trinity™ lankkulattioihin sekä parketteihin uudessa näyttelytilassamme Vantaan Varistossa, Kauppakeskus Viisarissa. Osoite on Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa, näyttely sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, Askon huonekalumyymälän vieressä vieressä.

Näyttelytilamme on konseptiltaan ainutlaatuinen, sillä näyttelytilassa ei ole henkilökuntaa, vaan voit halutessasi keskustella meidän kanssa suoraan näyttelytilassa olevan videokuvan välityksellä! Saat meiltä siis halutessasi henkilökohtaista palvelua aina konttoriajoillamme (arkisin klo 9-17, la klo 10-13), mutta voit rauhassa tutustua tuotteisiimme myös iltaisin ja viikonloppuisin - näyttelymme on auki jokaisena viikonpäivänä!

Näyttelytila on avoin Viisarin aukioloaikojen mukaan, joten lattioihimme voit käydä tutustumassa arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Uudessa näyttelytilassa olemme panostaneet erityisesti Trinityn näkyvyyteen isoilla pinnoilla, ja luonnollisesti kaikki värivaihtoehdot ovat näyttävästi esillä, sekä parkettina että lankkuversiona. Näyttelytilassa on lisäksi kattava valikoima Novafloor- parketteja sekä saksalaisen Paradorin parketit, laminaatit ja vinyylilattiat.


Käyntiosoite:
Martinkyläntie 47
01720 Vantaa

Aukioloajat:
ma-pe
la
su


10-20
10-18
12-18